Auto līzinga jautājumi jautātājiem

Kāds ir Jūsu ikmēneša maksājums?

Līzings: Ievērojami mazāks, jo Jūs maksājat tikai par auto nolietojumu plus dažām finanšu nodevām, kā paskaidrots iepriekš.

Iegāde uzreiz: Parasti daudz lielāks, jo Jūs iegūstat kredītu pret pilno auto vērtību plus procentiem.

Vai es ietaupīšu naudu īstermiņā?

Līzings: Jā, Jums būs jāmaksā mazāki ikmēneša maksājumi līdz līzinga beigām, kas parasti ir 2 līdz 3 gadi, bet līzinga termiņā Jums ir laicīgi jāveic visi nepieciešamie maksājumi, citādi tas sabojās Jūsu kredītvēsturi un Jums būs jāmaksā soda maksas.

Iegāde uzreiz: Nē, bet Jūs ietaupīsiet naudu ilgtermiņā, jo, kad Jūs pilnībā nomaksāsiet auto kredītu, kas parasti ilgst 3-5 gadus, Jums vairāk nebūs ikmēneša maksājumu. Jums būs nepieciešams lietot to pašu “veco” automašīnu ​​ilgāku laiku, lai palielinātu izmaksu ietaupījumu. Bet, ja Jūs kavējat auto kredīta maksājumus, arī tas var ļoti iedragāt Jūsu kredītvēsturi.

Jauns auto ik pēc 2-3 gadiem?

Līzings: Jā, jo lielākā daļa auto līzingu ilgst 2-3 gadus un, kad Jūs atdodat Jūsu lietoto auto, Jūs varat iegādāties līzingā jaunu automašīnu, tādēļ Jums vienmēr ir iespēja vadīt jaunāko auto modeli.

Iegāde uzreiz: Nē, Jums būs jālieto savs auto pēc iespējas ilgāk, lai palielinātu savu ietaupījumu.

Auto

Noslēgumā, auto līzings labāk der tiem cilvēkiem, kuri nevēlas uzņemties lielas finanšu saistības un nevēlas raizēties par auto uzturēšanu un naudas taupīšana viņiem nav prioritāte. Automašīnas iegāde ir labāks variants tiem cilvēkiem, kas vēlas gūt maksimālu finanšu labumu un ir gatavi braukt ar vienu un to pašu auto ilgu laika posmu.

This entry was posted in Blogs and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment