Samaziniet sava auto degvielas izdevumus

Vēl joprojām esat neapmierināti ar degvielas cenām? Ja tā, tad Jums noteikti ir tiesības to darīt, ņemot vērā mūsu ekonomiku.

Šeit ir pāris padomi, ko Jūs varat izmantot, lai ietaupītu tēriņus degvielas iegādei.

Meklējiet labākās vietējās degvielas cenas, kas pieejamas pilsētā. Iegādājieties degvielas uzpildes klienta karti, kura sniedz ievērojamas atlaides. Tās piedāvā Neste, Lukoil un citas uzpildes stacijas.

Saglabājot automašīnu labā ekspluatācijas stāvoklī, arī var palīdzēt uzlabot Jūsu transportlīdzekļa degvielas efektivitāti. Lietderības koeficients var būt tikpat augsts kā 10-20%, kas padara to diezgan ievērojamu.

Jums ir arī jāpārliecinās, ka Jūsu riepas ir pareizi piepumpētas un tajās ir atbilstošs spiediens. Nepietiekami piepumpētas riepas var palielināt degvielas izmaksas pat par 5 procentiem. Tas pats ir ar gaisa filtru un motoreļļu, ko Jums vajadzētu pārbaudīt regulāri.

Vēl viena lieta, kas jāņem vērā, ir veids, kā Jūs braucat. Jums vienmēr vajadzētu pārliecināties, ka Jūs ievērojat atbilstošos ātruma ierobežojumus. Protams, jo ātrāk Jūs braucat, jo lielāks ir Jūsu degvielas patēriņš.

Vēl svarīgāk, nekas nepārspēj organizētību degvielas taupīšanā. Izveidojiet sarakstu ar lietām, kas Jums jāizdara, mēģiniet tās visas ieplānot vienā braucienā, lai samazinātu degvielas patēriņu.

Taupība nav, un tai nevajadzētu justies kā sodam. Tā nozīmē dzīvot daudz vienkāršāku un ekonomiskāku dzīvi, kas palīdzēs Jums dzīvot kā nevienam citam. Tā vietā, lai izšķērdētu naudu nevajadzīgām un dārgām precēm, Jums būs nauda svarīgām lietām, piemēram, ģimenes brīvdienām un pārējam, ko dzīve var Jums piespēlēt.

This entry was posted in Blogs and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment